Naše usluge

Osim popravka i servisa vozila vršimo servis i atestiranje plinskih instalacija, te autolimarske i autolakirerske radove. U sklopu servisne radionice nalazi se autopraonica koja djeluje u sklopu servisa.

servis vozila lakirnica vučna služba limarija servis vozila lakirnica vučna služba limarija

Plin

Vršimo distibuciju i prodaju čistog komercijalnog propana u bocama, kao i miješanog propana butana koji se koristi u proizvodnji, skladištima ili u kućanstvu. U prodaji imamo plinske boce za UNP 7,5 kg, 10 kg, 35 kg, plinske boce TF, plinske kamp boce, te tehničke plinove.
U suradnji sa strateškim partnerima obavljamo sabiranje i punjenje plinskih boca koje se pune u najmodernijoj Europskoj punionici, te dostavu korisnicima u najkraćem vremenskom roku.
Plin koji distribuiramo maksimalne je energetske učinkovitosti i kvalitete i za vrijeme niskih temperatura.

Također, osiguravamo sav dodatni asortiman kao što su:
crijeva i regulatori, nastavci za plin, brtve i ključevi, kartuše, parabolične grijalice,kuhala i svjetiljke, plamenici

U ponudi imamo:

Acetilen, Argon, Dušik, Kisik, Stargon, Ugljikov dioksid.

Vučna služba

Vršimo usluge prijevoza osobnih automobila, lakih teretnih vozila, kombija, strojeva, plovila i sl. Vuča vozila dostupna Vam je u bilo koje doba dana (0-24 sata). U slučaju kvara vozila na cesti uz uslugu vuče vozila omogućujemo Vam brzi popravak na mjestu kvara, odvoz i popravak u našem servisu u najkraćem mogućem roku ili na Vaš zahtjev dostavljamo vozilo na bilo koju lokaciju.

Limarija i lakirnica

S obzirom na ubrzan način života provodimo mnogo vremena u automobilima, pa je isto tako nemoguće izbjeći oštećenja. U našoj autolimarskoj i autolakirerskoj radioni vršimo usluge:
poliranja vozila,
poliranja farova,
antikorozivnu zaštitu podvozja,
te kompletnu uslugu autolimarije
i autolakiranja
.

U ponudi također nudimo usluge pjeskarenja i sačmarenja. U svakom slučaju, važno je izvesti dobar lakirerski posao kako izgled ne bi negativno utjecao na vrijednost automobila, odnosno da nije vidljiva razlika, a tu se prepustite našem iskustvu.

Autopraonica

Trenutno u ponudi imamo ručno pranje vozila i pranje i odmašćivanje motora za osobna, teretna vozila i traktore.

GRATIS vanjsko + unutarnje pranje vozila ostvaruje svako vozilo nakon servisa vozila u našoj servisnoj radionici u sklopu koje se nalazi praonica.

Gume

U sklopu servisne radionice vršimo usluge montaže, balansiranja, čuvanja te prodaje guma za sve vrste osobnih, kombi i teretnih vozila.
Kod kupnje novih guma montaža i balansiranje istih je besplatna.

U ponudi imamo gume renomiranih svjetskih proizvođača kao što su PIRELLI, TOYO, BRIDGESTONE, HANKOOK, CONTINENTAL, MICHELIN, MOMO TIRES i drugi. Određene gume imamo na zalihi, a prema Vašim zahtjevima i potrebama određene gume za Vas su kod nas sljedećeg dana.

Balansiranje, montažu i čuvanje guma vršimo prema važećem cjeniku u nastavku:

Montaža guma 3,5 €
Balansiranje kotača 3,5 €
Čuvanje guma 7 €

 

Hotel za gume

Ukoliko u svom domu, ili svojoj garaži, ne nalazite mjesta za Vaše gume, hotel za gume je upravo za Vas. Čuvanjem guma u hotelu, koje su često većih i nepraktičnih gabarita, ne morate transportirati do našeg  servisa, već će one biti spremne za ugradnju kada se približi sezona zamjene guma.

Uz usluge montaže i demontaže guma, balansiranje guma, omogućujemo Vam skladištenje Vaših tekućih vansezonskih guma ili kotača. Dodatno, naše stručno osoblje nudi vam i usluge popravka, krpanja guma. Posjedujemo sve potrebne strojeve za balansiranje, promjenu i krpanje guma, te Vam garantiramo kvalitetu naših usluga na zasluženoj razini.

Kontaktirajte nas

Adresa

Mala Subotica,
Braće Radića 69

 

Tel: 040/631-200
Fax: 040/632-544

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 - 15:00 sati
Subota: ne radimo

Designed and developed by MARACOM

Pošalji poruku

Politika privatnosti