Kontakt informacije

servis@oldstart.hr Mala Subotica Varaždin Mala Subotica Varaždin Mala Subotica Varaždin. Poduzeće OLD START j.d.o.o. prema Q-service licenci obavlja popravke i servise za sve marke vozila. Nalazi se na lokaciji u Maloj Subotici, Braće Radića 69. Osim popravka i servisa vozila vršimo servis i atestiranje plinskih instalacija, te autolimarske i autolakirerske radove. U sklopu servisne radionice nalazi se autopraonica koja djeluje u sklopu servisa. Osim prodaje rabljenih i novih vozila u ponudi su i novi i rabljeni dijelovi za sve modele MAZDA vozila.

Poduzeće OLD START j.d.o.o. prema Q-service licenci obavlja popravke i servise za sve marke vozila. Nalazi se na lokaciji u Maloj Subotici, Braće Radića 69. Osim popravka i servisa vozila vršimo servis i atestiranje plinskih instalacija, te autolimarske i autolakirerske radove. U sklopu servisne radionice nalazi se autopraonica koja djeluje u sklopu servisa. Osim prodaje rabljenih i novih vozila u ponudi su i novi i rabljeni dijelovi za sve modele MAZDA vozila. https://www.oldstart.hr/

servis@oldstart.hr  Poduzeće OLD START j.d.o.o. prema Q-service licenci obavlja popravke i servise za sve marke vozila. Nalazi se na lokaciji u Maloj Subotici, Braće Radića 69. Osim popravka i servisa vozila vršimo servis i atestiranje plinskih instalacija, te autolimarske i autolakirerske radove. U sklopu servisne radionice nalazi se autopraonica koja djeluje u sklopu servisa. Osim prodaje rabljenih i novih vozila u ponudi su i novi i rabljeni dijelovi za sve modele MAZDA vozila.

Mala Subotica Varaždin

Adresa

Mala Subotica,
Braće Radić 69

Telefon

Žarko Kovačević
040/631-200
099/4395-926

Fax

040/632-544

E - mail

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak 7:00 – 15:00 sati
Subota: ne radimo

Imaš pitanje? Pošalji poruku

14 + 11 =

Kontaktirajte nas

Adresa

Mala Subotica,
Braće Radića 69

 

Tel: 040/631-200
Fax: 040/632-544

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak 7:00 - 15:00 sati
Subota: ne radimo

Designed and developed by MARACOM

Pošalji poruku

Politika privatnosti